Registratie

Nieuwe klant? Laat je registreren!

Kom je voor de eerst keer zonnen bij een Gervi Lounge? Meld je dan aan bij de onthaalverantwoordelijke tijdens de onthaaluren. Tijdens je eerste bezoek aan een Gervi Lounge vindt er een kort kennismakingsgesprek plaats en registreren wij jou als klant. Eenmaal je geregistreerd bent, kan je ook buiten de onthaaluren zonnen in de Gervi Lounges waar dit kan.

Registratie

Er zijn drie manieren om je als klant te registreren bij een Gervi Lounge:

  1. Heb je de Belgische nationaliteit? Dan registreren wij jou aan de hand van je identiteitskaart. Op de chip van je ID kaart wordt je zonnewaarde bewaard.
  2. Heb je een niet-Belgische nationaliteit, maar woon je in België? Dan heb je wellicht een SIS kaart. Hiermee kunnen wij jou ook registreren. Op de chip van je SIS kaart wordt je zonnewaarde bewaard.
  3. Heb een niet-Belgische nationaliteit en woon je niet in België of wil je niet zonnen met je ID kaart of SIS kaart? Dan kan je kiezen voor een badge. Met de badge voeren wij je contactgegevens eenmalig manueel in.

Huidtypebepaling

Aan de hand van een 10-tal vragen bepaalt de zonneconsulente je huidtype. Belangrijke indicatoren voor je huidtype zijn bijvoorbeeld:

  • De kleur van je ogen
  • Je (natuurlijke) haarkleur
  • De kleur van je onbestraalde huid
  • De reactie van je huid op langdurige blootstelling aan de zon
  • De snelheid en de mate waarin je bruin wordt (dit geeft aan hoe gemakkelijk of moeilijk je huid melanine aanmaakt)
  • De gevoeligheid van je gezicht aan de zon, het al dan niet hebben van sproetjes, enz.

Op basis van je antwoorden, wordt je huidtype berekend. In de Gervi Lounges werken wij met 4 huidtypes (1 tem 4). Hoe hoger je huidtype, hoe gemakkelijker je een bruin kleurtje kan opbouwen.  Maar niet getreurd als je een huidtype 2 of 3 hebt. In dit geval begin je best voorzichtig aan je zonnekuur en bouw je eerst een basiskleur op. Eenmaal je wat kleur hebt, zal je net zo’n mooie bruining hebben als klanten met huidtype 4. Klanten met huidtype 1 mogen niet onder de zonnebank. Zij kunnen kiezen voor spraytanning om hun huid een kleurtje te geven.

like