Welke lotion kiezen?

Een aangepaste lotion voor elke klant

Onze merken

In elke Gervi Lounge vind je een uitgebreid gamma zonnecosmetica. Deze lotions maximaliseren de positieve effecten van het zonlicht (betere absorptie van UV-licht door de huid) en minimaliseren de negatieve effecten (de antioxidanten in de lotion voorkomen huidveroudering).
California Tan is hét cosmeticamerk gespecialiseerd in huidverzorgende lotions speciaal voor onder de zonnebank. Daarnaast vind je bij ons de zonnelotions van Emerald Bay, Tannymax, Black Line Push Oil en Hawaiiana. Zo hebben wij de ideale lotion in huis voor elke klant. Wat zijn/haar huidtype, gewenste bruiningsresultaat of budget ook is!

Bestel hier jouw zonnecosmetica

Laat je adviseren

Heb je geen idee welke lotion je nu moet kiezen? Laat je adviseren door de zonneconsulente! Zij zal je, na enkele vragen, een aangepaste zonnelotion kunnen aanbevelen. Wil je de lotion eerst eens uitproberen, vraag dan naar een test-sachet van jouw lotion. Bevalt je de lotion, dan kan je nadien kiezen om de flacon te kopen.

Enkele slimme tips om de perfecte lotion te kiezen

Je gewenste bruiningsresultaat

Wil je een zachte bruining opbouwen of droom je van een intens, diepbruine kleuring? Wat je gedroomde resultaat ook is, wij hebben een lotion in huis om net die kleuring die jij wil tot stand te brengen.

Droge, normale of vettige huid

Heb je een droge huid? Dan adviseren we je een sterk hydraterende lotion te gebruiken. Voor een vette huid, raden wij zonnelotions aan die eerder een lichte textuur hebben.

Bronzer

Bruin je moeilijk of traag? Dan kan een lotion met extra bronzer je bruiningsresultaat een duwtje in de rug geven. De toegevoegde zelfbruiningsingrediënten zorgen voor een zacht “fake” tanning effect, bovenop je natuurlijke bruining van de zonnebank.

Anti-aging

Wil je de eerste tekenen van huidveroudering (rimpels, fijne lijntjes) tegengaan? Kies dan voor een lotion verrijkt met anti-aging ingrediënten. Zo sla je twee vliegen in één klap! Vraag je zonneconsulente voor persoonlijk advies hieromtrent.

Versteviging & anti-cellulitis

Ook voor klanten die de probleemzones willen aanpakken (benen, armen, buik, billen) hebben we zonnelotions verrijkt met anti-cellulitis en verstevigende ingrediënten. Vraag je zonneconsulente voor persoonlijk advies hieromtrent.

Een aangepaste lotion of ampulle voor je gelaat en je benen

De huid van je gelaat is vaak extra gevoelig aan de zon. Kies daarom een aangepaste zonnelotion van je gelaat. De gelaatslotions zijn verkrijgbaar in kleinere, handige flacons en gemakkelijk te doseren. Deze crèmes kan je ook als dagcrème gebruiken. Daarnaast bieden wij ook een aangepaste lotions voor mooie, bruine, slanke benen. Vraag je zonneconsulente voor persoonlijk advies hieromtrent.

Make-up om je bruiningsresultaat te perfectioneren

Plan je een avondje uit? Heb je een feest in het vooruitzicht? Of wil je er gewoon altijd op je paasbest uitzien? Vraag naar onze make-up producten. Met een bronzer powder, een lipgloss of een sunless spray perfectioneer je thuis nog even je bruiningsresultaat vooraleer je naar dat fantastische feestje vertrekt!

like