Buiten de onthaaluren

Zonnen buiten de bemande uren

Het ideale moment voor een zonnebanksessie verschilt van klant tot klant. Daarom kan je in drie van onze Gervi Lounges (Maaseik, Hasselt en Leuven) ook na de onthaaluren terecht. Zo kan je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, 7 dagen op 7 genieten van een zonnebanksessie. Op het moment dat het jou het best past.

Vooraleer je buiten de bemande uren kan zonnen, moet je geregistreerd zijn. Bezoek het zonnecenter hiervoor tijdens de onthaaluren. Vanaf dat moment heb je ook toegang tot het zonnecenter met je ID-kaart of badge voor en na de bemande uren. Opgelet: In Leuven kan je buiten de onthaaluren enkel zonnen met een badge. De zonneconsulente zal je dan ook uitleggen hoe je toegang krijgt tot het zonnecenter buiten de onthaaluren, hoe je de zonnebank en het aantal minuten kan kiezen, enz.

Enkele belangrijke weetjes i.v.m. zonnen buiten de onthaaluren

Toegang tot de zonnestudio buiten de onthaaluren

Met ID-kaart: Plaats je ID-kaart in de kaartlezer van de toegangscontrole en wacht tot het rode lampje uit gaat en het groene aan gaat. De deur gaat nu 5 seconden open.
Met badge: Houd je badge voor de badgelezer zoals je dit binnen doet aan de automaat. Wacht tot het rode lampje uit gaat en het groene aan gaat. De deur gaat nu 5 seconden open.

In Leuven kan je buiten de onthaaluren enkel zonnen met een badge.

Reinigen van de zonnebank buiten de onthaaluren

Buiten de onthaaluren moet je zelf de zonnebank reinigen voor en na gebruik. Hiervoor is er altijd papier en sprayvloeistof ter beschikking in elke cabine.

Activeren van de zonnebank buiten de onthaaluren

Via de computer kies je de zonnebank en het aantal minuten dat je wilt zonnen. Vervolgens druk je op de “START” knop. Daarna heb je vier minuten de tijd om de bank te reinigen, je uit te kleden en je in te smeren. Wil je de zonnebanksessie al eerder starten, druk dan op de groene knop als je onder de zonnebank ligt. De zonnebank zal dan na enkele seconden starten.

Zonnewaarde opladen buiten de onthaaluren

Buiten de bemande uren kan je saldo toevoegen via de biljetten- en de muntlezer. Je kan enkel betalen via Bancontact en VISA wanneer de zonneconsulente aanwezig is in het zonnecenter.

In geval van problemen

Duikt er een probleem op? Heb je een dringende vraag? Is er iets niet pluis? In elke cabine en aan het onthaal is er een telefoon geplaatst waarmee je op elk tijdstip contact kan opnemen met een contactpersoon van het zonnecenter.

Uw veiligheid is gegarandeerd, ook tijdens de onbemande uren

Onze Gervi Lounges zijn volledig uitgerust met camerabewaking in de onthaalruimtes zodat je veiligheid op elk moment gegarandeerd is.

like