Registratie

Nieuwe klant? Laat je registreren!

Kom je voor de eerst keer zonnen bij een Gervi Lounge? Meld je dan aan bij de onthaalverantwoordelijke tijdens de onthaaluren. Tijdens je eerste bezoek aan een Gervi Lounge vindt er een kort kennismakingsgesprek plaats en registreren wij jou als klant. Eenmaal je geregistreerd bent, kan je ook buiten de onthaaluren zonnen in de Gervi Lounges waar dit kan.

Registratie

Er zijn twee manieren om je als klant te registreren bij een Gervi Lounge:

  1. Heb je de Belgische nationaliteit? Dan registreren wij jou aan de hand van je identiteitskaart. Op de chip van je ID kaart wordt je zonnewaarde bewaard.
  2. Heb een niet-Belgische nationaliteit of woon je niet in België? Dan kan je kiezen voor een badge. Met de badge voeren wij je contactgegevens eenmalig manueel in.

Huidtypebepaling

Aan de hand van een 10-tal vragen bepaalt de zonneconsulente je huidtype. Belangrijke indicatoren voor je huidtype zijn bijvoorbeeld:

  • De kleur van je ogen
  • Je (natuurlijke) haarkleur
  • De kleur van je onbestraalde huid
  • De reactie van je huid op langdurige blootstelling aan de zon
  • De snelheid en de mate waarin je bruin wordt (dit geeft aan hoe gemakkelijk of moeilijk je huid melanine aanmaakt)
  • De gevoeligheid van je gezicht aan de zon, het al dan niet hebben van sproetjes, enz.

Op basis van je antwoorden, wordt je huidtype berekend. In de Gervi Lounges werken wij met 4 huidtypes (1 tem 4). Hoe hoger je huidtype, hoe gemakkelijker je een bruin kleurtje kan opbouwen.  Maar niet getreurd als je een huidtype 2 of 3 hebt. In dit geval begin je best voorzichtig aan je zonnekuur en bouw je eerst een basiskleur op. Eenmaal je wat kleur hebt, zal je net zo’n mooie bruining hebben als klanten met huidtype 4. Klanten met huidtype 1 mogen niet onder de zonnebank. Zij kunnen kiezen voor spraytanning om hun huid een kleurtje te geven.

like