Extra’s

Maak van je zonnebankbeurt een zalig relaxmoment!

AROMA

Een simpele druk op de AROMA knop zorgt voor een verfrissende en ontspannende geur onder de zonnebank.

BREEZE

Een frisse mist die aanvoelt op je lichaam als een verkoelend zeebriesje. Je waant je op het strand tijdens een exotische vakantie! De tintelende mist wordt na een druk op de BREEZE knop door middel van verstuivende jets over je lichaam verspreid.

iGLASS

Het ligvlak van de zonnebank is niet transparant, maar mat. Een matte acrylplaat geeft je niet alleen het gevoel op een wolk van licht te liggen, maar heeft ook bruiningstechnisch een groot voordeel. Het licht wordt door de matte acrylplaat diffuus, waardoor het een zeer gelijkmatige bruining geeft.

iSOUND

Muziektechnologie (luidspeakers, subwoofer en MP3 aansluiting) is geïntegreerd in de zonnebank. Je relaxmoment wordt compleet met je favoriete muziek in je oren.

iSWING: IDEAL LIGHT WITHOUT SHADOWS

De exclusieve iSWING technologie van UWE garandeerd een schaduwvrije en perfect gelijkmatige bruining. De 250-watt POWERSPOTS draaien continu langzaam zodat alle contouren van het gezicht en decollete mooi gelijkmatig worden gebruind. Een bijkomend voordeel: doordat de gelaatspots constant ronddraaien, voelt de warmte zeer zacht aan op het gelaat.

Lextra lampen

De Lextralampen zorgen voor extra beenbruining.

UWE Collageen Liftlights

Door de UWE Collageen Liftlights baad je in een lichtbad van zachte rode golven. Deze roodlicht-golven concentreren zich in het spectrum tussen de 600 en 650 nanometer. Van deze golven is bewezen dat zij de fibroblasten in de dermis activeren om collageen en elastine aan te maken. Het bindweefsel wordt beduidend steviger en de veerkracht van de huid neemt toe. Door dit proces verminderen lijntjes en rimpels. Een zichtbaar anti-aging effect is gegarandeerd. Bovendien verhoogt het celmetabolisme en vergroot de zuurstofopname door de cellen. Ook de lymphen-activiteit verbetert en de huid gaat als vanzelf ontgiften. Deze roodlicht therapie is aangenaam en ontspannend en zorgt voor een gezonde, stevige en gladde huid.

Powernapping

Zoals een baby in de armen van zijn moeder heen en weer gewiegd wordt, zo beweegt de bank van de EnergyLounge als een pendel (haast onmerkbaar en zacht). Dit resulteert in een uiterst diepe ontspanning. Wetenschappelijk wordt dit verklaard doordat onze hersengolven gaan synchroniseren met de pendelfrequentie van de EnergyLounge. Hierdoor komt lichaam én geest in een toestand van volkomen harmonie. De wortels van vastzittende blokkades worden zachtjes losser gemaakt en het lichaam is in staat zijn stressklep te openen. Tijdens een korte sessie (15 à 20 minuten) herstellen vele vitale lichaamsfuncties. Gevolg: het lichaam revitaliseert. Dit fenomeen heet “Powernapping“.

XL ligbed

Dit maakt deze bank ook geschikt voor klanten die een zonnebank als claustrofobisch ervaren.

XTT® X-TREME TAN TECH®

XTT iPOWER is de nieuwe vooruitgang in filtertechniek. De combinatie van UVA, UVB en IR werken optimaal en zorgen voor een mooie, directe, bruine kleur. De hoge UVA output zorgt voor de directe bruining. UVB draagt zorg voor de bruining op langere termijn en het IR zorgt voor een betere doorbloeding van de huid waardoor de bruining meer goudbruin wordt.
XTT® (X-TREME TAN TECH®): deze innovatie filtertechniek zorgt voor de ideale combinatie van UVA, UVB en IR. Het UVA zorgt voor een directe bruining, het UVB voor een langdurig resultaat en het IR voor een betere doorbloeding waardoor je huid een stralende “glow” krijgt.