BASIC

iSun

Op zoek naar de ideale bank om je zonnebankkuur mee te starten? Zoek niet langer! De iSun heeft lage druklampen die zorgen voor een zachte bruining en je instant een mooie basiskleur geven.

lees meer

Lotus CPS Lextra

Je wilt je benen direct wat extra kleur geven, maar je bent nog maar net begonnen aan je zonnekuur? Kies dan voor deze zonnebank. De Lextra lampen zorgen voor een directe zachte beenbruining.

lees meer

Lotus CPS LiftLights

De LiftLights in deze zonnebank zorgen voor roodlicht therapie in het gelaat. Je profiteert dus niet alleen van een aangename bruining, maar je huid wordt ook strakker en oogt jonger.

lees meer

Lotus Zen

Is een zonnebanksessie voor jouw een moment om te relaxen? Lotus Zen maakt van je zonnebankbeurt een echt zen moment met tal van extra's zoals breeze, aroma, XL ligbank, ...

lees meer

Starflight LiftLights

Starflight LiftLights is een zeer zachte zonnebank voor klanten met een gevoelige huid of voor zij die graag het collageen in de huid willen stimuleren (huidverjonging).

lees meer

Starflight

Starflight is een bank met doorlopende lampen van tenen tot gelaat. Deze zorgen voor een enorm gelijkmatige bruining over het hele lichaam. De Starflight is zeer zacht voor het gelaat (geen spots).

lees meer

Tutti Frutti

Tutti Frutti is een kleurrijke basic zonnebank waar je meteen vrolijk van wordt. De bank is uitgerust met basic lampen en geeft je een basiskleur na enkele sessies.

lees meer
like