Ekseption

Glowing skin is always in.

Niet voor niets is EKSEPTION de beste naam voor dit merk. EKSEPTION staat voor buitengewoon. Het is dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerking. Zegt ELK merk voor huidverbetering dat niet? KLOPT, maar er zijn maar weinig merken die dat ook waarmaken. Alle eer gaat dan ook naar de resultaten. Of het nu gaat om anti-aging, anti-rimpel, slechte huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor ELKE huid heeft EKSEPTION een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in NO TIME verandert naar een niet-gevoelige huid. De visie en werkwijze is zeer eenvoudig. Het gaat om het duidelijk krijgen van de wensen, dan de huid voorbereiden, dan activeren, wederopbouw en als laatste onderhouden van de behaalde resultaten. Daarom is EKSEPTION wereldwijd al verkrijgbaar in meer dan 62 landen.

Ekseption Skincare

EKSEPTION PRODUCTEN voor dagelijks gebruik versterken of onderhouden de resultaten van de behandelingen met chemische – of bio peelings, meso therapie of andere behandelingen die huidverbetering genereren. 

Ekseption Peelings

De gehele EKSEPTION lijn bestaat uit 11 NEXT GENERATION peelings, producten ter voorbereiding en reparatie van de huid met een probleemoplossende behoefte rondom de behandelingen, mesotherapie en prachtige cleanser/crème combinaties voor het onderhouden en beschermen van de huid die er stralend uit mag blijven zien.

Producten

All-in one cleanse and peel, Micellair water, eyes and lips cleanser, black detox, all day shield, retin oit booster, ice cream repair, caviar repair, hydration sparkle,…

Private shopping | 30 min

Nieuw bij Gervi Lounge Opgrimbie: Private shopping!

Maak een afspraak, ontvang een make-up advies op maat of een persoonlijk advies over skincare afgestemd op jouw huidtype en shop jouw favoriete skincare producten.

Prijs: € 15,00 / persoon
Dit bedrag wordt in vermindering gebracht bij aankoop van onze producten van i.am.klean of Ekseption.

Een afspraak maken?

Je kan terecht in de volgende Gervi Lounges voor private shopping:

Gervi Lounge Maasmechelen:
Maak een afspraak online of bel ons op het nummer 089 77 98 41

Foto's

like