I.am.klean

Nieuw bij Gervi Lounge: I.am.klean

Jij houdt van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus?  Dan past de minerale make-up van i.am.klean perfect bij jouw lifestyle!  

De samenstelling van  i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect. Deze poeders bestaan uit de meest natuurlijke mineralen en werden bovendien ook dermatologisch getest en zijn hypoallergeen.

Hun minerale make-uplijn moet toegankelijk zijn voor vrouwen van alle leeftijden en afkomst, daarom worden ze onder meer verdeeld bij schoonheidsspecialisten en relevante conceptstores die geloven in hun filosofie waaronder Gervi Lounge Opgrimbie!

Puur & Gezond

De samenstelling van  i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect. 

Animal love

We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van deze gezonde make-up niet getest op dieren. De basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties

Refillable & Easy peasy

Ze zijn as natural as possible en bovendien ook duurzaam. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes.  Bovendien is hun minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

Producten

Blush & bronzers, brows, brushes, eyes, foundation, lips, concealer, highlighter,…

Private shopping | 30 min

Nieuw bij Gervi Lounge Opgrimbie: Private shopping!

Maak een afspraak, ontvang een make-up advies op maat of een persoonlijk advies over skincare afgestemd op jouw huidtype en shop jouw favoriete skincare producten.

Prijs: € 15,00 / persoon
Dit bedrag wordt in vermindering gebracht bij aankoop van één van onze producten van i.am.klean of Ekseption.

Online shopping

Ken jij het merk I.am.klean al en wil jij deze minerale make-up online shoppen? Dat kan vanaf nu ook bij ons!

SHOP HIER!

Een afspraak maken?

Je kan terecht in de volgende Gervi Lounges voor private shopping:

Gervi Lounge Maasmechelen:
Maak een afspraak online of bel ons op het nummer 089 77 98 41

Prijslijst

Dag make-up € 45,-
Avond make-up € 55,-
Bruidsmake-up (incl. test en lippenstift) € 145,-
like