Infraroodtherapie

Infraroodtherapie is een veilige methode om het lichaam te ondersteunen in haar zelfherstellende functie en voor pijnverlichting. Dankzij de infraroodcabines van Gervi Lounge kan jij wanneer je wilt, snel even langskomen voor een goede opkikker.

Onze wellnessrituelen

Gervi Lounge biedt 3 verschillende rituelen om optimaal gebruik te maken van de infraroodcabine. Kies uit één van de volgende rituelen:

Detox

Perfect om te ontgiften. Eucalyptus zorgt ervoor dat de luchtwegen vrijgemaakt worden dus weg met die vervelende hoest en slijmen. Téadox thee om af te sluiten.

Relax

Pijnstillend / spierontspannend. Lavendel staat bekend om haar helende en ontspannende werking op de spieren. Tranquillitéa om af te sluiten

Energy

Kom herboren uit de infraroodcabine. Citrus/appelsien verheldert de geest en zorgt voor een boost van het immuunsysteem. We sluiten af met de Vitalitéa thee.

Duur en temperatuur van sessie: voorafgaand te bespreken. Elke sessie kan gepersonaliseerd worden! Voor beginners: kortere duur en lagere temperatuur – Voor kenners: van 30 tot 45 min op hogere temperatuur

Wat zijn de gezondheidsvoordelen?

Infraroodtherapie heeft bewezen voordelen voor de gezondheid van je lichaam.

Ontgiften van je lichaam

Als reactie op de hogere temperatuur in een infrarood cabine, gaat je lichaam snel beginnen met transpireren. Tijdens het transpireren ga je afvalstoffen, opgebouwde melkzuren in uw spieren, enz. afscheiden. Je lichaam wordt als het ware van binnenuit ‘schoongespoeld’.

Pijnverlichting in spieren en gewrichten

Infraroodstraling dringt diep door, tot in je spieren en gewrichten en zorgt voor ontspanning. Last van spierpijn? Pijnlijke gewrichten in de koude wintermaanden? Een blessure opgelopen? Infrarood golven verzachten de pijn.

Verbeterde bloeddoorstroming

Last van koude voeten of handen? Dat is vaak een teken dat jouw bloeddoorstroming niet optimaal is in deze lichaamsdelen. Wanneer je regelmatig gebruik maakt van een infraroodcabine, wordt de bloeddoorstroming verbeterd.

Minder stress

Ook bij stressgerelateerde problemen kan een infraroodcabine een oplossing bieden. Tijdens een sessie ben je als het ware afgesloten van de buitenwereld. Je trekt je terug in de heerlijke, deugddoende warmte en kan ev. enkele meditatie- of ademhalingsoefeningen doen voor extra relaxatie.

Maak een afspraak

Je kan terecht in de volgende Gervi Lounges voor een infraroodsessie:

Gervi Lounge Maasmechelen:
Maak een afspraak online of bel ons op het nummer 089 77 98 41

Prijslijst

Infraroodsessie 1 persoon € 29,-
3 infraroodsessies - 1 persoon € 75,-
Infraroodsessie 2 personen € 49,-
3 infraroodsessies - 2 personen € 135,-
Douchen € 5,-
Handdoek huren € 3,-

Foto's

like