Sun

Gervi Lounge heeft 4 zonnecentra in Vlaanderen waar je kan rekenen op professionele begeleiding. Onze zonnebanken voldoen aan alle wettelijke normen om ervoor te zorgen dat jij veilig en verantwoord kan zonnen.

Veilig en verantwoord? Hoe dan?

Uitgebreide registratie

Vóór je onder de zonnebank gaat, meld je je aan bij een onthaalverantwoordelijke tijdens de onthaaluren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
Tijdens je eerste bezoek vindt er een kort kennismakingsgesprek plaats en registreren wij jou als klant. Opgelet: de minimumleeftijd voor zonnebanken is 18 jaar.
Tijdens de registratie wordt je huidtype bepaald a.d.h.v. een huidscanner. Op basis van je huidtype en de zonnebank die je kiest, wordt het maximaal aantal toegelaten minuten automatisch berekend. Hierna kan jij starten aan je eerste zonnebanksessie.

Professionele begeleiding vanaf de eerste sessie

Je zonneconsulente begeleid je van A tot Z tijdens je eerste zonnebanksessie. Zij zal per zonnebank uitleggen hoe je het moet gebruiken. Het is belangrijk dat je enkele basisregels naleeft om veilig en verantwoord te zonnen:

  1. Draag altijd de beschermende bril. Deze wordt gratis ter beschikking gesteld en na elk gebruik grondig gereinigd.
  2. Ontschmink de gelaatshuid. Watjes en reinigingsmelk staan gratis ter beschikking.
  3. Gebruik een zonnelotion speciaal voor de zonnebank.  Je huid blijft hierdoor gehydrateerd en je maakt sneller pigment aan.
  4. Gebruik geen parfum of deodorant. Dit kan leiden tot een allergische reactie.
  5. Let op met bepaalde geneesmiddelen. Soms kan uitslag of jeuk het gevolg zijn bij gebruik van geneesmiddelen in combinatie met U.V.

Aangepaste zonnebankkuur

De gewenste bruiningsresultaat realiseren doe je niet in 1 keer. Dit bouw je op in meerdere zonnebanksessies. Na je allereerste zonnebanksessie moet je 48 uur wachten. Ook als je al een maand niet meer onder de zonnebank bent geweest. Als deze sessie goed meegevallen is, kan je geleidelijk aan je zonnebanksessies verlengen (idealiter met 2 minuten).

Waar kan ik terecht?

Je kan terecht in elke Gervi Lounge voor een zonnebanksessie. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Klik op je locatie naar keuze voor de openingsuren, contactgegevens en prijzen.

Gervi Lounge Opgrimbie

Gervi Lounge Dilsen

Gervi Lounge Maaseik

Gervi Lounge Leuven

like