Gervi Lounges

Opgrimbie

Bij Gervi lounge Opgrimbie kan je terecht voor te zonnen, maar ook voor een spraytan of andere schoonheidsbehandelingen!

lees meer

Eisden

Gervi Lounge Eisden ligt net tussen de Pauwengraaf, de M2 en Maasmechelen Outlet Shopping. Even uitblazen na het shoppen? Je hebt de keuze uit 7 zonnebanken en een infraroodcabine. Dit zonnecenter is elke dag open en is altijd bemand.

lees meer

Dilsen

Gervi Lounge Dilsen vind je langs de Europalaan in Dilsen (tegenover de kerk). Deze gezellige zonnestudio is dagelijks geopend en altijd bemand.

lees meer

Maaseik

Bij Gervi Lounge Maaseik word je door de onthaalverantwoordelijke verwelkomd in een ultramodern interieur. Je kunt hier, na registratie, ook buiten de onthaaluren zonnen (dagelijks 6u-23u). Je kan hier bovendien ook terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen!

lees meer

Hasselt

Gervi Lounge Hasselt is de ideale plek om even te pauzeren na een namiddag shoppen in de stad. Het is gelegen langs de Grote Ring van Hasselt (tegenover de Carrefour). Na registratie kan je hier dagelijks zonnen tussen 7u en 22u20.

lees meer

Leuven

Gervi Lounge Leuven (Wilsele) is een modern, luxueus zonnecenter met tal van troeven. Je kan er snel en gemakkelijk parkeren, je hebt de keuze uit maar liefst 7 professionele, moderne UWE zonnebanken en je kan er terecht voor spraytanning.

lees meer
like