Zonnecenters

Opgrimbie (+Beautybar)

Gervi Lounge Maasmechelen heeft naast 7 moderne UWE zonnebanken, ook 1 collageenbank voor huidverjonging. Je kan hier ook terecht voor een spray tan (manueel op afspraak of in de automatische spraycabine op elk moment).

lees meer

Eisden (+Infrarood)

Gervi Lounge Eisden ligt net tussen de Pauwengraaf, de M2 en Maasmechelen Outlet Shopping. Even uitblazen na het shoppen? Je hebt de keuze uit 8 zonnebanken. Dit zonnecenter is elke dag open en is altijd bemand.

lees meer

Dilsen (+ Nail Bar)

Gervi Lounge Dilsen vind je langs de Europalaan in Dilsen (tegenover de kerk). Deze gezellige zonnestudio is dagelijks geopend en altijd bemand.

lees meer

Maaseik (+ Beautybar)

Gervi Lounge Maaseik is het nieuwste zonnecenter aan de Maaskant (open sinds november 2012). Je wordt door de onthaalverantwoordelijke verwelkomd in een ultramodern interieur. Je kunt hier, na registratie, ook buiten de onthaaluren zonnen (dagelijks 6u-23u). Dit zonnecenter heeft bovendien ook een brow- en smile bar!

lees meer

Hasselt (+ Browbar)

Gervi Lounge Hasselt is de ideale plek om even te pauzeren na een namiddag shoppen in de stad. Het is gelegen langs de Grote Ring van Hasselt (tegenover de Carrefour). Na registratie kan je hier dagelijks zonnen tussen 7u en 22u20.

lees meer

Leuven (+Spraytanning)

Gervi Lounge Leuven (Wilsele) is een modern, luxueus zonnecenter met tal van troeven. Je kan er snel en gemakkelijk parkeren, je hebt de keuze uit maar liefst 7 professionele, moderne UWE zonnebanken en je kan er terecht voor spraytanning.

lees meer
like