Gelaatsverzorging

De chemische peelings bevatten unieke formules met uiterst veilige, huidvriendelijke en resultaatgerichte werkstoffen. Dus ook als u altijd “bang was” om een peeling te laten doen vanwege de bijwerkingen (slangenhuid, korsten, blaren, etc) dan is een behandeling met EKSEPTION producten voor u een nieuwe openbaring. WEL de frisse en verbeterde huid, NIET de bijwerkingen. Zowel de klassieke schoonheidsbehandelingen als de huidverbeterende probleemhuid gerichte (antiaging, pigment, acne, gevoelige huid, etc.) behandelingen worden uitgevoerd met EKSEPTION producten. Met de producten voor thuisgebruik die wij u adviseren versterkt & verlengt u ook nog eens de behaalde resultaten van de behandeling!

Opstartbehandeling € 169,- | 45 minuten

Tijdens deze behandeling wordt jouw vraag in kaart gebracht, geniet je van een 45 minuten durende gelaatsverzorging (gelijk aan de beauty booster behandeling) en krijg je 3 essentiële producten mee voor jouw thuisroutine ter waarde van 128 euro (reinigingsmelk, nachtcrème/activator, dagcrème). Epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van haartjes op de bovenlip en verwijderen van comedonen en milia inbegrepen.

Beauty Booster € 65,- | 45 minuten

Heb jij weinig tijd maar wil je toch veel resultaat zien? In 45 minuten tijd geniet jij van een intensieve reiniging, peeling en hydratatie van jouw huid, een kleine massage met masker en bekijken we hoe jij zelf je huid thuis in optimale conditie kan houden. Epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van haartjes op de bovenlip en verwijderen van comedonen en milia inbegrepen.

Energize and detox € 79,- | 60 minuten

Wanneer je iets meer tijd hebt en iets meer wilt genieten van die heerlijke massage raden we je deze treatment aan. Ook hier geniet jij van een intensieve reiniging, peeling en hydratatie van jouw huid en massage met masker. Ook bekijken we altijd samen met je hoe jij zelf je huid thuis in optimale conditie kan houden. Epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van haartjes op de bovenlip en verwijderen van comedonen en milia inbegrepen.

Gervi Lounge Opgrimbie

Gervi Lounge Maaseik

Gervi Lounge Dilsen

Prijslijst

Opstartbehandeling + 3 producten € 169,-
Beauty booster € 65,-
Zen booster € 65,-
Pure skin € 70,-
Energize & Detox € 79,-
Chemical peel kuur (5 sessies + 3 producten) € 379,-
Combideal: beauty booster + make-up naturel € 79,-
like