Gelaatsverzorging

De chemische peelings bevatten unieke formules met uiterst veilige, huidvriendelijke en resultaatgerichte werkstoffen. Dus ook als u altijd “bang was” om een peeling te laten doen vanwege de bijwerkingen (slangenhuid, korsten, blaren, etc) dan is een behandeling met EKSEPTION producten voor u een nieuwe openbaring. WEL de frisse en verbeterde huid, NIET de bijwerkingen. Zowel de klassieke schoonheidsbehandelingen als de huidverbeterende probleemhuid gerichte (antiaging, pigment, acne, gevoelige huid, etc.) behandelingen worden uitgevoerd met EKSEPTION producten. Met de producten voor thuisgebruik die wij u adviseren versterkt & verlengt u ook nog eens de behaalde resultaten van de behandeling!

Opstartbehandeling € 149,- | 45 minuten

Tijdens deze behandeling wordt jouw vraag in kaart gebracht, geniet je van een 45 minuten durende gelaatsverzorging (gelijk aan de beauty booster behandeling) en krijg je 3 essentiële producten mee voor jouw thuisroutine ter waarde van 128 euro (reinigingsmelk, nachtcrème/activator, dagcrème). Epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van haartjes op de bovenlip en verwijderen van comedonen en milia inbegrepen.

Beauty Booster € 49,- | 45 minuten

Heb jij weinig tijd maar wil je toch veel resultaat zien? In 45 minuten tijd geniet jij van een intensieve reiniging, peeling en hydratatie van jouw huid, een kleine massage met masker en bekijken we hoe jij zelf je huid thuis in optimale conditie kan houden. Epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van haartjes op de bovenlip en verwijderen van comedonen en milia inbegrepen.

Acnébehandeling € 55,- | 45 minuten

In deze behandeling is jouw vraag duidelijk: weg met die vervelende acné! We kijken samen naar de mogelijke oorzaken van jouw acné, doen een intensieve behandeling en bekijken samen hoe we jouw behandeling ook thuis kunnen voortzetten. Voor nog snellere resultaten raden wij de Chemical peel of VIP-behandeling aan waarin je – behalve deze acnébehandeling – ook nog een specifieke chemische peeling krijgt om jouw acné aan te pakken. Epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van haartjes op de bovenlip en verwijderen van comedonen en milia inbegrepen.

Energize and detox € 59,- | 60 minuten

Wanneer je iets meer tijd hebt en iets meer wilt genieten van die heerlijke massage raden we je deze treatment aan. Ook hier geniet jij van een intensieve reiniging, peeling en hydratatie van jouw huid en massage met masker. Ook bekijken we altijd samen met je hoe jij zelf je huid thuis in optimale conditie kan houden. Epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van haartjes op de bovenlip en verwijderen van comedonen en milia inbegrepen.

Chemical peel behandeling € 65,- | 60 minuten

Bij de huidjes die net iets meer nodig hebben gaan we evenzeer de huid reinigen, peelen en hydrateren, maar gaan we net een stapje verder met een aangepaste chemische peeling. Epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van haartjes op de bovenlip en verwijderen van comedonen en milia inbegrepen.

VIP-behandeling € 89,- | 90 minuten

Voor de beste huidresultaten en de meest ontspannende ervaring hebben wij voor jou de VIP-behandeling. Op basis van jouw huid en jouw vraag wordt jouw huid gereinigd, gepeeld en gehydrateerd. Je krijgt bij deze behandeling bovendien een aangepaste chemische peeling, een tweede masker en een heerlijke handmassage tijdens dit tweede masker. Epileren van de wenkbrauwen, verwijderen van haartjes op de bovenlip en verwijderen van comedonen en milia inbegrepen.

Prijzen geldig vanaf 1 april bij Gervi Lounge Opgrimbie, binnenkort ook bij Gervi Lounge Maaseik.

Prijslijst

Opstartbehandeling + 3 producten € 149,-
Beauty booster € 49,-
Acné behandeling € 55,-
Energize & Detox € 59,-
Chemical peel behandeling € 65,-
VIP - behandeling € 89,-
like