Wimpers

De ELLEEBANA one shot lash lift

Dankzij deze techniek, krijg je volle gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven.  Door de perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, krijg je een mooier en natuurlijker resultaat.

Ondanks de korte behandeltijd kan je toch genieten van een mooi resultaat tot 8 weken!

Verder zorgt deze formule ook voor gevoede en dus gezonde wimpers.

Voordelen:

  • Werelds snelste applicatie techniek – 30 min.
  • Resultaat van 6-8 weken!
  • Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling.
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken.
  • De unieke formule zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
  • Formaldehyde-vrij, en dus niet schadelijk!
  • Elleebana is NIET getest op dieren!

LET OP:

  • GEEN mascara voor de behandeling gebruiken!
  • Contact met water en stoomcabines vermijden tot 48 uur na de behandeling.
  • Niet onder de zonnebank gaan tot 48 uur na de behandeling.

FAQ

Is een Elleebana wimperlift schadelijk voor mijn wimpers?
Het antwoord is nee. Alle Elleebana stylisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus gevolgd. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Daarnaast is er Lanoline toegevoegd aan de producten die zorgen voor gevoede en gezonde wimpers.

Voor wie is de Elleebana wimperlift?
Voor iedereen die graag mooie gelifte wimpers wilt!
Mannen en vrouwen met korte en langere wimpers, steile en “overkrulde” wimpers. Geweldig alternatief wanneer je geen extensions wilt of kan dragen.

Mijn wimpers zijn beschadigd door overmatig gebruik van een wimperkruller of wimperextensions. Kan ik een wimperlift behandeling ondergaan?
Een Elleebana wimperlift kan alleen wanneer je gezonde wimpers hebt. Ons advies is om eerst een wimperserum te gebruiken om je wimpers weer gezond te krijgen zoals de ‘Elleeplex’ serum van Elleebana. Kies voor een serum met verzorgende bestanddelen om je wimpers te herstellen. Vervolgens kan je een wimperlift behandeling ondergaan.

Ik kan niet tegen wimperextensions . Kan ik wel een wimperlift behandeling krijgen?
Dat is zeer zeker mogelijk! Het sluit niet uit dat er eventueel een ander bestandsdeel is waar je gevoelig voor zou kunnen zijn.

Mag ik gelijk na de behandeling make-up dragen?
Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen. Wel is het mogelijk de speciaal ontwikkelde Elleevate Lash Lift mascara te dragen. Deze is speciaal ontwikkeld door Elleebana zodat wanneer je toch nog een extra wow effect wilt kan creëren. Naast dat deze mascara een geweldig product is voor dagelijks gebruik zit er ook Arginine, Biotine en Keratine in dat je wimpers voedt en gezond houdt. Deze kan je kopen bij Gervi Lounge Dilsen, Maaseik en Opgrimbie.

Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?
Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Zo adviseren we ook geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna (48 uur)te gaan.

Kan ik mijn ogen reinigen met elk soort make-up reiniger?
Na 48 uur kan je elke reiniger gebruiken. Wij adviseren wel een non-oil remover. Gebruik je de Elleevate Lash Lift Mascara vraag dan aan je stylist naar de speciale Belma Remove reiniger. Deze wordt gebruikt tijdens de behandeling en is ook geschikt om je ogen te reinigen eerste dagen na de wimperlift behandeling.

Kan ik mijn wimpers ook verven met een wimperlift?
Het is mogelijk om gelijk na de behandeling de wimpers te laten verven door de stylist. Dit geeft de lift een extra boost voor een nog mooier resultaat!

Wat kost een Elleebana wimperlift behandeling?
€ 55,-
€ 59,- inclusief verven

Ik gebruik castorolie of een wimperserum of wonderolie voor mijn wimpers. Kan dit in combinatie met de wimperlift?
Ja dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen en geniet je langer van de lift. Wij adviseren 2 dagen voor de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling je product weer te gebruiken.

Ik heb zeer steile wimpers en ik kan daarom geen Wimperextensions laten zetten.
Een zeer goede oplossing is om eerst de wimperlift te laten zetten en vervolgens kan je extensions nemen. Ideale oplossing!

Ik ben zwanger. Is een wimperlift mogelijk?
De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift i.v.m. hormonen minder goed pakt. Mocht er een reactie zijn dan is het niet mogelijk om medicatie hiervoor de slikken.

Ik heb hooikoorts. Is een wimperlift behandeling verstandig?
De wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en is het niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Overleg met de stylist in welke mate je hooikoorts hebt en of het invloed kan hebben op het resultaat.

Op dit moment krijg ik chemotherapie en/of bestraling. Graag zou ik een wimperlift behandeling willen kan dat?
Ons advies is om dit te overleggen met de arts waar je door behandeld wordt. Eventuele informatie die nodig is voor de arts om te adviseren kan nagevraagd worden bij de Elleebana stylist.

Ik heb een irritatie na de wimperlift behandeling. Wat nu?
Het kan zo zijn dat er een bestandsdeel in de producten zit waar je niet tegen kan net zoals bijvoorbeeld sommige mensen niet tegen het verven van de wenkbrauwen kunnen. Geen paniek! Haal bij de aptoheek  anti-histaminetabletjes. Een koude vochtige doek helpt tegen de jeuk. Na een aantal dagen zal het verdwijnen. Het is mogelijk om een patchtest voorafgaande aan je behandeling te doen. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of je mogelijk allergisch bent. Een reactie komt voor bij een zeer kleine groep mensen. Neem contact op met je Elleebana stylist voor de mogelijkheden.

Wimpers verven

Laat je wimpers verven om ze extra in de kijker te zetten! Op deze manier hoef je ’s morgens niet te knoeien met mascara…

Een wimperlift en het verven van je wimpers kan gecombineerd worden in één behandeling dankzij de formule van ELLEEBANA!

Een afspraak maken? 

Je kan terecht in de volgende Gervi Lounges voor je wimpers:

Gervi Lounge Maasmechelen:
Maak een afspraak online of bel ons op het nummer 089 76 05 36

Gervi Lounge Maaseik:
Maak een afspraak online of bel ons op het nummer 089 86 30 36

Gervi Lounge Dilsen:
Maak een afspraak online of bel ons op het nummer 089 75 15 55

Prijslijst

Wimpers verven € 21,-
Wimperlifting € 55,-
Wimperlifting + verven € 59,-

Foto's

like