Nieuws zonnecenters

Hoe zonlicht je lichaam en geest beïnvloed!

Zonlicht = een vereiste

De meeste mensen geloven dat goede voeding en voldoende lichaamsbeweging de twee belangrijkste componenten zijn die vereist zijn voor het handhaven van goede gezondheid. Maar… regelmatige blootstelling aan voldoende zonlicht is een vaak vergeten vereiste… Voor degenen die een goede fysieke en geestelijke gezondheid willen hebben, is zonlicht heel belangrijk.

Zonlicht = Vitamine D

Zonlicht is in het menselijk lichaam de belangrijkste bron van vitamine D. Deze vitamine is essentieel voor het regelen van het immuunsysteem, voor de preventie van ziektes en voor de verbetering van uw humeur! Veel mensen die in gebieden van de wereld wonen waar er maar weinig zonlicht is, of mensen die simpelweg niet veel buitenkomen, worden vaak gediagnosticeerd met lichamelijke en geestelijke kwaaltjes die in verband gebracht worden met een tekort aan vitamine D. Voldoende zonlicht is de meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat u zich lichamelijk en geestelijk optimaal voelt.

De Vitamine D zonnebank bij Gervi

Ontdek de Vitamine D zonnebank in alle Gervi Zonnecenters en geniet van alle voordelen die zonlicht met zich meebrengt! Een goed humeur, fysiek en mentaal paraat, een goede gezondheid,…

> Nieuws zonnecenters

like