Nieuws zonnecenters

WORKSHOPS Kijk, Leer en Proef

Gezien wij allen momenteel in een ongekende situatie verblijven, zullen wij de geplande workshops omtrent “Leer, kijk en proef” tot nader order uitstellen. Het lijkt onmogelijk om reeds nieuwe data voorop te stellen maar kijken uiteraard samen met u hoopgevend uit naar de verderzetting van deze reeks omtrent “Gezonde voeding”.Meer dan ooit wordt nog maar eens het belang hiervan aangestipt. Wij hopen op uw begrip omtrent deze maatregel.

Kijk, Leer en Proef wat gezonde voeding is.

Tijdens deze serie van 5 workshops leer je meer over gezonde voeding: wat het is, wat het met je lichaam doet en hoe je het op een snelle én gemakkelijke manier bereidt.

Elke workshop zal gewijd zijn aan een specifiek onderwerp. Dit wordt in detail toegelicht door Tom Ector, oprichter van Body Reset en gediplomeerd voedingscoach. Nadien volgt er telkens een demo door Valerie van Bistro Ohana. Zij toont hoe je een bepaald gezond gerecht, snel en gemakkelijk, kan bereiden.

Je kan je inschrijven voor één of voor 5 workshops! Voorkennis is niet vereist.

Data

11 maart: Calorieën
25 maart: Koolhydraten
8 april: Eiwitten en vetten
22 april: Vitamines, mineralen en spoorelementen
6 mei: Gezonde snacks

Van 19:00 – 20:00 uur.

Locatie

De workshops vinden plaats in de gezellige ‘Club Verde’ bij Gervi Lounge Opgrimbie. Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen.

Prijs en inschrijven

Prijs per workshop: € 10,00
Prijs 5 workshops: € 40,00

Ben jij nieuwsgierig wat wij te vertellen hebben? Of wat voor heerlijks wij gaan bereiden? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar zonnecenter@gervi.be en na je inschrijving ontvang je een mail met de betaalgegevens. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Opgelet: het aantal deelnemers = beperkt.

Free Goodiebag

Natuurlijk laten wij je niet naar huis gaan met een hongertje want er mag ook geproefd worden tijdens deze workshop 🙂 MAAR dat is nog niet alles, je ontvangt van ons een leuke GOODIEBAG met wat lekkers in.

In samenwerking met

Bodyreset

Gervi Lounge

Mind Atelier

Bistro Ohana

Schaft


> Nieuws zonnecenters

like