Nieuws zonnecenters

LENTE-ACTIES BIJ GERVI LOUNGE DILSEN, MAASEIK EN OPGRIMBIE

H E L L O   S P R I N G ????

De huid voorbereiden op de lente en zomer, hoe doe je dat? Na de winter is de huid van het gelaat vaak grauw en dof en is ze uitgedroogd. Het beste is om je in elk seizoen te laten begeleiden door een schoonheidsspecialiste die jouw huid kent en perfect kan analyseren wat jouw huid nodig heeft om gezond te stralen. 

Met de producten en vooral de peels van Ekseption verkrijgen we in no time een stralende, frisse en verbeterde huid. In deze spring facial focussen we dus vooral op het verwijderen van dode huidcellen en de huid opnieuw in perfecte conditie te brengen voor de lente.

Plan VANDAAG nog dit verwenmomentje voor jezelf voor de speciale prijs van € 49,-!  Of bekijk onze andere LENTE-acties hier beneden.

Boek hier een ‘SPRING FACIAL’ in Maaseik

Boek hier een ‘SPRING FACIAL’ in Opgrimbie

LENTE ACTIE: HAPPY NAILS
Als de lente in de lucht is, is het tijd om de nagelstyling van de winter op te geven en deze te vervangen door iets vreugdevoller en kleurrijker. Genoeg prachtige lente-kleuren om uit te proberen bij Gervi Lounge!
Manicure + gellak € 25 (i.p.v. € 30)
BOEK HIER: MAASEIK | OPGRIMBIE | DILSEN

LENTE ACTIE: SEXY LEGS
Het zonnetje komt weer loeren en de lente is EINDELIJK weer daar. -Slowly but surely- komen de blote benen ook weer tevoorschijn. Time to grab a tan!
Spraytan benen € 10 (i.p.v. €15)
BOEK HIER: MAASEIK | OPGRIMBIE

ACTIES GELDIG T.E.M. 31 MAART!

> Nieuws zonnecenters

like