Nieuws zonnecenters

MEI ACTIE : Manicure en een mini pedicure gellak voor de perfecte spring-look!

Beste klant,

De lente komt eraan en het is tijd om jezelf te verwennen met een beetje extra aandacht voor je nagels! Tijdens de maand mei hebben we een speciale actie die je niet wilt missen: een combinatie van manicure gellak en een mini pedicure gellak tegen een ongelooflijk aantrekkelijke prijs.

Wat houdt de actie in? Onze mei-actie omvat een volledige manicure en een mini pedicure met gellak. Dit betekent dat je handen en voeten er niet alleen prachtig uitzien, maar dat je ook langer kunt genieten van de glans en duurzaamheid van gellak. Met onze ruime keuze aan kleuren en stijlen kun je jouw persoonlijke flair toevoegen aan je nagels, zodat je er helemaal klaar voor bent om de lente te omarmen.

Waarom kiezen voor onze mei-actie?

  • Langdurige resultaten: Gellak is bekend om zijn duurzaamheid en kan wekenlang meegaan zonder af te bladderen.
  • Professionele zorg: Onze schoonheidsspecialistes zijn getraind en ervaren, wat betekent dat je de best mogelijke behandeling krijgt.
  • Ontspanning en verwennerij: Een manicure en pedicure zijn niet alleen goed voor je uiterlijk, maar ook een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van wat me-time.
  • Voordelige prijs: Dankzij deze speciale actie kun je beide behandelingen combineren tegen een scherpe prijs. Voor deze actie betaal je in de maand mei slechts € 70,- i.p.v. € 88,-. 

Hoe boek je deze actie? Om van deze actie gebruik te maken, kun je eenvoudig een afspraak maken via onze website, telefonisch, of door langs te komen in één van onze lounges.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je een prachtige manicure en pedicure te geven die helemaal past bij deze lente!

BOEK HIER ONZE MEI ACTIE!

Lieve groetjes,
het Gervi Lounge team

Actie geldig vanaf 2 mei t.e.m. 31 mei 2024 bij Gervi Lounge OpgrimbieDilsen Maaseik.

> Nieuws zonnecenters

like