Nieuws zonnecenters

Ontvang een €15 tegoedbon voor het schrijven van een Google-review!*

Hoeveel sterren geef jij Gervi Lounge? 

Liefste klant,

Bij Gervi Lounge streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze diensten en het horen van feedback van onze gewaardeerde klanten is hierbij van onschatbare waarde.

Daarom willen we jou uitnodigen om jouw ervaring met ons te delen door een Google-review achter te laten. Het is een eenvoudige manier om andere potentiële klanten te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze, terwijl het ons tegelijkertijd waardevolle inzichten biedt over wat we goed doen en waar we kunnen verbeteren.

Als waardering willen we je graag belonen voor je tijd en moeite. Daarom bieden we je een €15 tegoedbon aan die je kan gebruiken bij een volgende behandeling bij Gervi Lounge. Het enige wat je hoeft te doen, is een Google-review achterlaten.

Hier is hoe je kan deelnemen:

Ga naar één van onze Google-bedrijfspagina door te klikken op je favoriete Gervi Lounge:

GERVI LOUNGE DILSEN
GERVI LOUNGE OPGRIMBIE
GERVI LOUNGE MAASEIK

1. Klik op de knop “Een review schrijven”
2. Schrijf een eerlijke beoordeling over jouw ervaring met Gervi Lounge
3. Zodra je de review hebt geplaatst, klik dan hier en stuur een screenshot of een kopie van je review naar ons e-mailadres.
 
Zodra we je review hebben geverifieerd, sturen we je de €15 tegoedbon die je kunt inwisselen bij je volgende behandeling.

Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit om je feedback te lezen en hopen je binnenkort weer te verwelkomen als een tevreden klant.

Lieve groetjes,
het Gervi Lounge team
 

* Een tegoedbon ontvangen voor een review kan van 24 april t.e.m. 31 mei 2024. Tegoedbon 3 maanden geldig. 

> Nieuws zonnecenters

like