Nieuws zonnecenters

RELAXMASSAGES IN OKTOBER

Ontsnap aan de herfstblues met onze relaxmassages in oktober!

Herfst brengt prachtige kleuren en koelere temperaturen, maar het kan ook stress met zich meebrengen na een ontspannende zomer. Laat ons je helpen ontspannen.

Wat is inbegrepen:

  • 50-minuten durende herfstmassage: Onze ervaren schoonheidsspecialistes zullen je verwennen met een aangepaste herfstmassage die gebruikmaakt van verwarmende essentiële oliën om je spieren te ontspannen en je geest tot rust te brengen.
  • Aromatherapie: Kies uit een selectie van herfstgeuren, zoals warme kaneel, ontspannende lavendel of sinaasappel, om je zintuigen te prikkelen en de herfstsfeer in te ademen tijdens je massage.
  • Warm voetenbad: Begin je ervaring met een ontspannend warm voetenbad om de kou van buiten te verdrijven en je helemaal op je gemak te voelen.

Prijs en duur: Geniet van onze herfstmassage voor slechts € 60 voor een 60-minuten durende behandeling. Voel je stress wegsmelten en je lichaam ontspannen terwijl je jezelf verwent deze herfst.

Reserveren: Je herfstmassage-ervaring boeken kan door te bellen naar jouw favoriete lounge of online op onze website.

Opmerking: Deze actie is geldig van 1 oktober tot 31 oktober en is afhankelijk van beschikbaarheid. We raden aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Deze herfstmassage is perfect om jezelf te verwennen of om als cadeau te geven aan een dierbare. Laat de herfstblues achter je en omarm de rust en ontspanning van het seizoen.

Lieve groetjes,
het Gervi Lounge team

> Nieuws zonnecenters

like