Nieuws zonnecenters

Resultaten tevredenheidsenquête augustus!

De resultaten van de tevredenheidsenquête zijn binnen! Trots kan Gervi zonnecenters je vermelden dat de resultaten uitstekend zijn! Deze resultaten zijn gebaseerd op een bevraging die afgenomen is bij 1134 Gervi zonnecenters klanten! Er werd onder meer gepolst naar de klantvriendelijkheid van onze consulentes, alsook naar de hygiëne van de zonnecenters en de zonnebanken.

Klantvriendelijkheid: Maar liefst 99% van de bevraagden vindt de klantvriendelijkheid in onze zonnecenters uitstekend!
Hygiëne: Hygiëne, een zeer belangrijk item in onze zonnecenters, scoort ook zeer goed! Maar liefst 98% van de zonners is hierover zeer tevreden!
Zonnebanken: Over het aanbod en de kwaliteit van de zonnebanken waren de bevraagden het ook unaniem eens. Met 98% van de klanten die hierover tevreden is, zijn wij zeer gelukkig!

Maandelijkse acties: In onze Gervi zonnecenters proberen wij elke maand opnieuw leuke acties te bedenken om jullie als klanten enorm in de watten te leggen. Daarom zijn wij ook blij om te zien dat 90% van de bevraagden de maandelijkse acties zeer leuk vindt! Indien je een idee hebt voor een nieuwe actie, mag je dit altijd doorgeven aan je Gervi zonnecenter consulente!

Uitleg zonneproducten & spraytanning: De bevraagden die deze twee vragen hebben ingevuld (niet iedereen heeft al uitleg gehad over zonneproducten of heeft zich laten spraytannen) zijn zeer tevreden met de service. 90% van de bevraagden is tevreden met de uitleg over de zonneproducten, 85% is tevreden met het resultaat van zijn of haar spraytan-sessie!

thumbs-up-250x200

 

 

 

 

 

 

Een dikke pluim voor alle zonneconsulentes die zich dag in, dag uit,
inzetten om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kan genieten van een heerlijke zonnebank-sessie!

> Nieuws zonnecenters

like