Nieuws zonnecenters

‘SUMMER REPAIR FACIAL’ IN SEPTEMBER

Geniet van een verfrissende en herstellende gezichtsbehandeling die je huid weer laat stralen! Onze Summer Repair Facial is speciaal ontworpen om je huid te voeden en hydrateren na blootstelling aan de zon en andere zomerse invloeden. Laat jezelf verwennen en stap binnenkort de herfst in met een stralende gloed.

Wat de behandeling omvat:

  1. Reiniging en Exfoliatie: We beginnen met een zachte reiniging om onzuiverheden te verwijderen, gevolgd door een milde exfoliatie om dode huidcellen kwijt te raken en de huidtextuur te verfijnen.
  2. Diepe Hydratatie: Een intensieve hydraterende masker wordt aangebracht om je huid diep te voeden en de vochtbalans te herstellen na blootstelling aan de zon.
  3. Herstellende Serum: Een krachtig herstellende serum wordt zachtjes gemasseerd om de huid te kalmeren, te vernieuwen en te beschermen tegen schadelijke invloeden.
  4. Gezichts- en Decolletémassage: Geniet van een ontspannende massage die spanning verlicht en de bloedcirculatie stimuleert, voor een gezonde gloed.
  5. Aanvullende Behandelingen: Optioneel kunnen we aanvullende behandelingen zoals een oogmasker, lipverzorging of een ontspannende hoofdmassage toevoegen.
  6. Aangepast Advies: Onze ervaren schoonheidsspecialisten geven je graag advies over thuisverzorging en producten die geschikt zijn voor je huidtype.

Duur van de behandeling: Ongeveer 40 – 45 minuten
Zomerse Actieprijs: € 69,-

Deze actie is geldig tot en met 30 september 2023.

Maak vandaag nog een afspraak en gun jezelf de ultieme zomerse verwennerij voor je huid! Neem contact met ons op via het telefoonnummer van jouw favoriete lounge of boek hier jouw afspraak ONLINE!

> Nieuws zonnecenters

like