Nieuws zonnecenters

Will you be one of our ambassadors?

Voor een nieuw make-up product van het merk THAT’SO zijn wij op zoek naar ambassadeurs en misschien ben JIJ hier wel de perfecte persoon voor! THAT’SO AMAZING right?

WELK PRODUCT?
FACE – UP beauty filter (75 ml) | Skincare spray make up – THAT’S
Beschikbaar in 3 verschillende kleuren: Light nude, Medium Nude en Dark nude.
Een Make up/foundation in een zachte poeder-SPRAY! even flacon shaken, dan sprayen, borstelen en THAT’S IT!

WAAROM MOET JE DEZE PROBEREN?
Dekt onwaarschijnlijk goed, weg met de imperfecties en ongelijkmatige verkleuring en hallo perfect egale huidtint! Dit product zorgt voor een uiterst natuurlijke look, so just GO WITH THE NUDE LOOK!

HOE MOET JE DEZE GEBRUIKEN?
1. Schud voor elk gebruik
2. Spray rechtstreeks op de huid en ongeveer 30 cm van je gezicht af. (Voor een onberispelijk en natuurlijk resultaat, gebruik je de THAT’SO High Definition Face Brush. Want met dit borsteltje verfijn je de bedekking van het poeder op het gelaat.
3. Sluit je ogen en lippen tijdens het aanbrengen, adem niet in. ( THAT’SO Obvious ????)

WAT KRIJG JIJ VAN ONS?
Jij krijgt het product én de borstel helemaal GRATIS. Waarde: € 38,00 voor de spray + € 25,00 borstel = € 63 geven wij jou cadeau! In ruil vragen wij het volgende…

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Test het product GRATIS uit en deel jouw ervaring in je Instagram stories en/of feed met vermelding van @gervicosmetics. THAT’S IT. We vinden het erg leuk om dit te zien in een video waar het product wordt aangebracht of natuurlijk leuke voor en na foto’s! Maar het allerbelangrijkste, breng het op jouw manier!

JOUW PROFIEL!
Ben jij iemand die actief is op Instagram? een grote interesse heeft in schoonheidsproducten? een vlotte babbel heeft of creatief is in het maken van leuke voor- en na foto’s? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Denk jij te passen in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat door een mail te sturen naar valeria.pollice@gervi.be !

> Nieuws zonnecenters

like