Nieuws zonnecenters

Workshop ‘I AM KLEAN- MINERALE MAKE UP’

i.am.klean is een gezonde, minerale make-uplijn met een vleugje zelfvertrouwen en luxe. De poeders staan voor zuiver, puur natuurlijk en gezond, want ze bestaan uit de meest natuurlijke mineralen. Bovendien zorgen ze ook voor een vleugje zelfvertrouwen en luxe. Inderdaad Luxe… dat stralen ze uit. Op die manier wordt de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen haalbaar. 


Wil jij leren hoe je je mooi opmaakt met onze minerale make-up? kom dan naar één van onze workshops bij Gervi Lounge Opgrimbie. De workshops vinden plaats in groepjes van max. 8 personen en duren ongeveer 1,5 uur. 

Schrijf je in op één van de onderstaande dagen en maak kennis met i.am.klean en hun minerale make-up. 

Dinsdag 28 september 18u30 – 20u00 | BACK TO BASICS
Dinsdag 28 september 20u30 – 22u00 | BACK TO BASICS

Dinsdag 5 oktober 18u30 – 20u00 | EVERYDAY ESSENTIALS
Dinsdag 5 oktober 20u30 – 22u00 | EVERYDAY ESSENTIALS

BACK TO BASICS: 
Tijdens deze workshop zal er uitleg gegeven worden over een goede basis van jouw make-up en welke producten jij hiervoor het beste gebruikt.

EVERYDAY ESENTIALS:
Deze workshop zegt het helemaal. Ben jij iemand die ’s morgens weinig tijd heeft en er toch fris en naturel wil uitzien? Leer dan tijdens deze workshop je snel maar toch mooi maquilleren met de everyday essentials. 

DEELNAMEPRIJS: 
Na inschrijving, ontvang je een persoonlijk bevestigingsmailtje met een betaalverzoek. De deelnameprijs bedraagt: € 30,00 / persoon per workshop als waarborg. Want dit is jouw tegoed om te spenderen aan de minerale make-up. 

INSCHRIJVING:

Gelieve onderstaande gegevens in te vullen en door te mailen naar zonnecenter@gervi.be . Hierna ontvang je een bevestigingsmail met betaalverzoek.

Naam:

Aantal personen:

Datum van workshop:

Uur van workshop:

> Nieuws zonnecenters

like