Nieuws zonnecenters

Workshops Kijk, leer en proef!

Kijk, Leer en Proef wat gezonde voeding is.

Tijdens deze serie van 5 workshops leer je meer over gezonde voeding: wat het is, wat het met je lichaam doet en hoe je het op een snelle én gemakkelijke manier bereidt.

Elke workshop zal starten met een korte theoretische uitleg over een voedingsitem, zie programma. Op basis hiervan zal er samen een maaltijd bereid worden, alsook een ontbijt of snack. Tijdens het smullen leren we alles over de mentale factor om uiteindelijk af te sluiten met de diverse diensten die Gervi Lounge aanbiedt.

Je kan je inschrijven voor één of voor 5 workshops! Voorkennis is niet vereist.

Data

9 maart: Calorieën
14 september: Koolhydraten
28 september: Eiwitten en vetten
12 oktober: Vitaminen minerale en spoorelementen
26 oktober: Gezonde snacks

Van 19:00 – 20:00 uur.

Locatie

De workshops vinden plaats in de gezellige ‘Club Verde’ bij Gervi Lounge Opgrimbie. Rijksweg 543, 3630 Maasmechelen.

Prijs en inschrijven

Prijs per workshop: € 10,00

Ben jij nieuwsgierig wat wij te vertellen hebben? Of wat voor heerlijks wij gaan bereiden? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar zonnecenter@gervi.be en na je inschrijving ontvang je een mail met de betaalgegevens. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Opgelet: het aantal deelnemers = beperkt.

Free Goodiebag

Natuurlijk laten wij je niet naar huis gaan met een hongertje want er mag ook geproefd worden tijdens deze workshop 🙂 MAAR dat is nog niet alles, je ontvangt van ons een leuke GOODIEBAG met wat lekkers in.

In samenwerking met

Bodyreset

Gervi Lounge

Mind Atelier

Bistro Ohana

Schaft


> Nieuws zonnecenters

like