Nieuws zonnecenters

ZOMERSLUITING GERVI LOUNGE OPGRIMBIE & MAASEIK

 Beste Klanten,

De zomer staat voor de deur, en we hopen dat jullie volop kunnen genieten van het mooie weer en de ontspannen sfeer. We willen jullie graag op de hoogte brengen van een belangrijke mededeling betreffende onze zomersluiting voor Gervi Lounge Opgrimbie en Maaseik.

Zomersluiting: Gervi Lounge Opgrimbie en Maaseik zullen gesloten zijn van 22 juli t.e.m. 4 augustus. Tijdens deze periode nemen wij een welverdiende pauze om weer helemaal opgeladen terug te komen en jullie de beste service te kunnen bieden. MAAR, jullie kunnen WEL terecht bij Gervi lounge Dilsen gedurende deze twee weken.

Wat betekent dit voor jou?

Welkom bij Gervi Lounge Dilsen: Ondanks wij de deuren tijdelijk sluiten in Opgrimbie en Maaseik, kan je wel nog steeds terecht in Dilsen voor verschillende schoonheidsbehandelingen of zonnebanksessies.

Afspraak maken: Zorg ervoor dat je je afspraak ruim van tevoren plant als je voor of na deze periode nog een behandeling wilt. Onze agenda loopt snel vol, dus wees er snel bij!

Producten: Als je producten nodig hebt voor je huidverzorgingsroutine, raden we je aan om deze voor onze sluiting aan te schaffen. Zo kom je niet zonder te zitten tijdens onze afwezigheid.

Vragen of noodgevallen: Mocht je dringende vragen hebben of in een noodgeval zitten tijdens onze sluiting, stuur ons dan een e-mail. We zullen proberen zo snel mogelijk te reageren, maar houd rekening met enige vertraging.

Wij danken jullie voor het begrip en het vertrouwen dat jullie in ons stellen.
We kijken ernaar uit om jullie vanaf 5 augustus weer te verwelkomen en jullie te helpen stralen zoals altijd!Geniet van de zomer en tot snel!

Lieve groetjes,
het Gervi Lounge team

LET OP: zonnen buiten de onthaaluren is ook NIET mogelijk in deze periode!
BOEK HIER JOUW AFSPRAAK

> Nieuws zonnecenters

like