Een oplossing voor alles!

Hè hè, eindelijk zomervakantie…
De fijnste tijd van het jaar met terrasjes, leuke festivalletjes, eventueel een vakantie en zoveel meer op de planning. Daar hoort dan natuurlijk ook een fijne outfit bij! Een luchtig jurkje? Of voor de mannen een wit linnen hemd en shorts?
Anyway… Lichte, zomerse kleuren dus!
Euuuh W817, die melkflessen gaan daar dan toch niet zo goed bij?

Er zijn natuurlijk genoeg oplossing voor. We kunnen eens in het zonnetje gaan liggen, als het weer dat toestaat.
Of eens onder de zonnebank (zolang het kan en mag)… Maar dat is ook niet voor iedereen weggelegd.

Lien heeft last van een ernstige zonneallergie. Zonnebanken en pootje baden zijn dus niet aan haar besteed. Ze heeft al vaak genoeg tips en tricks mogen aanhoren van haar vrienden en familie. Niet altijd even behulpzaam zegt ze zelf. En zelfbruiners? Daar durft ze niet echt aan te beginnen… Wat als het eens fout loopt? Liever een stel melkflessen dan zebrabenen.

Iemand heeft haar dan toch weten te overtuigen voor een spray tan. Ze was nogal kritisch en aarzelend in het begin, maar dacht “achja, wat heb ik nog te verliezen? Een laatste poging, en anders leg ik mij maar neer bij mijn melkfleskes…”

Zo kwam ze dus toch terecht in ons zonnecenter bij Marleentje. Na volledig geïnformeerd te zijn over het spray tan proces, heeft ze haar melkflessen toch overgedragen aan Marleen. En het was meteen haar beste beslissing ooit! Ze moest er nog even aan wennen, maar na een half uurtje had Lien eindelijk een tintje op haar benen. Het was voor haar de ontdekking van haar leven!
Ze hoefde maar 3 uurtjes op te passen omdat het product dan nog op de huid ligt, maar na een spoelsessie kon ze gerust haar bed in om de dag erna te pronken met haar gebruinde benen!
Dat luchtig zomerkleedje heeft ze snel uit de kast gehaald om het resultaat dan maar te tonen aan haar beste vriendinnen… En jawel, enkele klanten erbij! De volgende sessie werd direct voor 3 ingepland.

like