Wanhopig in verwachting…

De pinguïn van Gervi Maasmechelen… Zo kan ik mezelf op het moment wel beschrijven.
Sommigen hebben mij wellicht al waggelend zien rondlopen. En voor degene die twijfelden, dat komt door het klein meisje in mijn buik.

Om mezelf even kort voor te stellen, ik werk sinds enkele maanden in Maasmechelen waar ik zo een beetje vanalles en nog wat doe. Ik zit juist achter het registratiescherm dus je zal mijn gezicht wel eens gezien hebben of nog wel zien (sorry but no sorry als je het al beu bent).

Nu zie ik constant jullie klanten buiten lopen met een heerlijk tintje… En daar zit ik dan. Met de tijd bleker en bleker. Tijd om in de zon te zitten heb ik niet. Working from 9 to 5.
Zonnebanken vermijd ik nu met mijn hormoonschommeling ook liever, een zwangerschapsmasker waarbij er een kans bestaat dat het blijvend is,  no thanks. De huid op mijn gezicht is me te dierbaar.

Een tijdje geleden heb ik dan maar een spraytan op mijn benen getest met Chrysanthi, our Greek goddess… Was super gedaan! Ze had de donkerste kleur gebruikt en mijn benen zagen er geweldig uit onder een kleed.
MAAR!!! die geur… Tijdens je zwangerschap is je reukzin veel sterker en al rook niemand het in mijn omgeving, zat ik er zelf ongelofelijk mee.

Dus daar zat ik dan… Geen  kans meer op een gebruind tintje. En dat voor misses tan die elke zomer met een supermooie bruine gloed kon pronken, al zeg ik het zelf.

Ik had mij er dus bij neergelegd dat het een witte zomer wordt… Tot mijn lieve collegaatjes Ann en Marleen mij overtuigd hadden om eens een zelfbruiner te gebruiken.

Ik was best wel aarzelend in het begin. Als de geur van een spraytan mij niet aanstaat, dan zou zo een zelfbruiner het toch niet beter doen zeker?
Zo overtuigend als ze zijn, heb ik dan toch maar de That’so on-the-go 6% zelfbruiner spray en mousse meegenomen om thuis te testen.

Na een goede scrubbeurt ben ik dan maar aan de slag gegaan met de spray. Deze heb ik enkel in het gezicht en decollete gebruikt zoals Marleen dat had aangeraden. De geur viel mij heel goed mee en het gemak ook. Daarna was het de beurt aan mijn benen. Handschoen en mousse check! Comfort… euuuuh… Uncheck?
Mijn rechterbeen ging best gemakkelijk, links daarentegen was een ander verhaal. Eerst en vooral zat mijn buik enorm in de weg en had ik ook geen zicht op de gebieden die ik insmeerde…

Ik zag al vrij snel resultaat en was best tevreden! Op mijn linkervoet na (mijn klungeligheid en buik die in de weg zat waren geen goede combo). Gelukkig kon ik mijn onhandigheid verbergen in espadrilles.

Verdict? Ik koop de spray!
De mousse is voor wanneer het buikje en alle andere zwangerschapskwaaltjes verdwenen zijn…

like